March 28, 2023

Hårborttagning med diodlaser kan avsluta din eviga kamp för hårlös hud. Plastikkirurgi ingår. En lasermaskins pulserande ljusstråle används. Den fokuserade strålen av ljusenergi hjälper until att bli av med fula hårstrån.

Vad är hårborttagning med diodlaser?

Hårborttagning med diod-laser är en laserprocess som på ett säkert och skonsamt sätt tar bort hår. Behandlingen är säker och effektiv för alla hudtyper. Du bör dock endast göra detta om det anvisas av en kvalificerad hudläkare. Det är ett effektivt ehandlingsalternativ. I många fall kan det ta bort hår everlasting. Beneath större delen av processen kommer patienten att känna en mycket liten obehag.

Laser med lysdiod

Bland de många typer av lasrar som finns på marknaden kan Hårborttagning med diod-laser från Reborn Avenue visat sig vara den mest tillförlitliga och effektiva. Detta beror på en bred rad olika faktorer, som t.ex:
● Diodlaser använder ljus i det synliga until infraröda området för att fokusera på specifika pigmentceller. (810 nm).
● Den är lämplig för personer med både ljusa och mörka hudtoner. Även om den fungerar bra på alla hår typer, reagerar mörkare, terminal hår bättre på den än finare, ljusare hår.
● Dess våglängd ger den bästa melaninabsorptionen och den djupaste penetrationen jämfört med andra lasrar.
● Hårborttagning med diodlaser används ofta eftersom den är snabb och effektiv.

Före förfarandet

● Din läkare kommer att prata med dig om din sjukdomshistoria, behandlingsplanens för- och nackdelar och dina framtida mål.
● Raka dig inte, vaxa dig inte och använd inte andra hårborttagningsmetoder, såsom elektrolys eller plockning, efter behandlingstillfället för laserhårborttagning.
● Du bör hålla dig borta från sol, solarium, spray tan, solbränna och klorhaltigt vatten below minst en månad före din behandling.
● Du kan inte genomgå behandlingen om du har en solbränna eller ens en solbränna; om du gör det ökar risken för biverkningar, inklusive hyperpigmentering.
● Använd inga exfolierande produkter, inklusive skrubbor, glykolsyra, retinolkrämer eller retinolkrämer. kemiska peelingar, below de två dagarna efter ditt besök.
● Ansiktsmistor och ytterligare fuktgivande medel bör användas om din hud är torr.
● På dagen för ingreppet kommer din läkare att förklara allt i detalj och ta upp eventuella frågor eller funderingar som du kan ha.

See also  The Final Information About Native search engine optimization Providers And Methods

● Därefter ska han få ditt godkännande för att påbörja förfarandet.

Det metodiska förfarandet

● Det är viktigt att göra en liten testlapp innan du genomgår kosmetiska laserbehandlingar för att kontrollera att din hud är mottaglig för laserbehandlingen.
processen och inte kommer att få några negativa reaktioner som t.ex. pigmenteringsproblem, missfärgning eller ärr.
● Din läkare kommer alltid att förse dig med skyddsglasögon eller sköldar för att skydda dina ögon från den strålning som kan påverka den omgivande regionen. Diodlaser kan justeras för att generera en ljusstråle med en specifik våglängd som matchar pigmentet i ditt hår, oberoende av
din hudton.
● Din hudläkare förbereder behandlingsområdet genom att sterilisera och raka det och sedan applicera en lokalbedövning (endast patienter kommer att ha en låg smärttröskel). Därefter kommer han att använda lasern på varje plats individuellt.
● Även om själva operationen kanske inte är särskilt smärtsam, känns det varje gång lasern sätts på varje gång. som om ett gummiband knäpps mot huden. Smärtan kan minskas med hjälp av kylsystem som finns på de flesta lasrar.

Efter behandlingen:

● Du kan få svullnad och blåsor. Du kan få viss lindring av detta genom att använda en ispåse. Efter de flesta fall kommer du att känna dig bättre inom några dagar.
● Använd alltid solskydd med en SPF på minst 30 när behandlingen är avslutad.
● Att få din Hårborttagning med diod-laser operation ogjord genom vaxning eller plockning kommer att förnekar fördelarna med behandlingen. Om du vill kan du dock raka det området om du vill.
● Undvik att använda deodorant och parfym below minst 24 timmar efter behandlingen.
● Undvik fitness center och bastu i minst ett dygn efter laserbehandlingen om du vill undvika att Spridning av bakterier som orsakar fläckar.
● Beneath den första veckan efter behandlingen är det bäst att ta måttliga duschar snarare än varma. sådana.
● Inga exfolierande skrubbor, glykolsyra, retinolkrämer eller kemiska peelingar bör användas för. ytterligare två veckor efter behandlingen.

See also  Use These Suggestions To Make Waxing A Much less Painful Expertise

I slutändan kan din läkare förskriva antibiotika för att bekämpa infektion och antiinflammatoriska läkemedel för att lindra smärta och svullnad.